Over Buiten-beeld

Buiten-Beeld is de toonaangevende beeldbank voor Nederlandse natuurfotografie. Bij ons draait het om kwaliteit en service.

 

Het online beeldarchief bevat honderdduizenden stockfoto's van de beste natuurfotografen. Elke dag voegen we honderden nieuwe beelden toe.

 

Buiten-Beeld biedt unieke beelden van flora en fauna, maar beschikt daarnaast over een uitgebreide collectie beelden buitenrecreatie, agrarische sector, natuurverschijnselen, cultuurlandschappen, natuurgebieden, milieu en natuurbeleving, onderwaterfoto's en luchtfoto's. 

 

Type een zoekterm in het snelzoekveld rechtsboven en ervaar de rijkdom van onze collectie!

 

 

more>>

December 22, 2016Beste Buiten-Beeld coverfoto 2016

 

Buiten-Beeld organiseert voor de derde maal de verkiezing van "Beste Buiten-Beeld coverfoto". Ook het afgelopen jaar hebben tientallen Buiten-Beeld foto's de covers van nationale en internationale magazines en boeken gesierd. Het Buiten-Beeld team heeft hieruit 6 covers geselecteerd.

 

Hoe werkt het? Ga naar onze facebookpagina en like de foto van je voorkeur. Natuurlijk mag je meerdere foto's liken. De cover met de meeste likes op Facebook wint. Tot 31 december 2016 kun je stemmen. De prijs is een workshop fotografie voor 12 personen t.w.v. € 700,-. Deze workshop wordt verzorgd door natuurfotoworkshop.nl. De prijs is voor de organisatie die het betreffende magazine uitgeeft. Onder iedereen die stemt en dit bericht deelt verloten we 5 wall calenders van 30x30 cm met foto's van Misja Smits.

 

more >>

October 1, 2016We zijn verhuisd!

 

In verband met de groei van ons bedrijf zijn we per 1 oktober jl. verhuisd zijn naar een ander kantoorpand in Nijkerk van waaruit we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Het bezoekadres is: Watergoorweg 104, 3861 MA in Nijkerk. Je bent van harte welkom, ook onze koffie is van de hoogste kwaliteit. Ons postadres is ongewijzigd gebleven.

 

 

more >>

December 17, 2015Verkiezing Beste Buiten-Beeld coverfoto 2015

 

Buiten-Beeld organiseert de verkiezing van "Beste Buiten-Beeld coverfoto 2015".

 

In het afgelopen jaar hebben tientallen Buiten-Beeld foto's de covers van nationale en internationale magazines en boeken gesierd. Het Buiten-Beeld team heeft hieruit 10 covers geselecteerd, die komen in aanmerking om te worden verkozen tot Beste Buiten-Beeld coverfoto 2015.

 

Om te stemmen op de mooiste cover ga je naar onze Facebook pagina, waar de geselecteerde covers staan. De cover met de meeste likes op Facebook wint. Tot 31 december 2015 kun je stemmen.

 

De prijs is een fotografieworkshop voor 12 personen t.w.v. € 700,-. Deze workshop wordt verzorgd door natuurfotoworkshop.nl. De prijs is voor de organisatie die het betreffende magazine uitgeeft.

 

Onder iedereen die stemt en dit bericht deelt, verloten we 5 Wall Calendars met Buiten-Beeld foto's t.w.v. € 13,95.

 

Klik hier om naar de Facebook pagina te gaan en te stemmen.

more >>

December 17, 2015Buiten-Beeld is onderdeel van PiXFACTORY

 

 

Misschien hebt u het al gemerkt dat wij de telefoon opnemen met een andere naam: PiXFACTORY. De reden hiervoor is dat ons bedrijf groeit en we naast Buiten-Beeld meerdere merken hebben opgebouwd. Al deze merken hebben we ondergebracht in een nieuwe naam: PiXFACTORY.

 

Voor Buiten-Beeld verandert er niet veel, de naam en website blijven zoals het nu is, maar vanaf nu valt het samen met de andere merken onder de naam PiXFACTORY. Vind je het leuk om meer te weten over PiXFACTORY, kijk dan op www.pixfactory.nl.

 

 

 

 

 

more >>

December 17, 2015Collectie vrijstaande beelden

 

Bent u wel eens op zoek naar vrijstaande beelden? De Buiten-Beeld collectie bevat duizenden vrijstaande beelden met een grote variatie in onderwerpen.

 

Niet langer geld of tijd spenderen om beelden vrijstaand te maken, maar geniet van het gemak van vrijstaande beelden in hoge kwaliteit. U kunt zoeken op de zoekterm vrijstaand in combinatie met een soortnaam of soortgroep.

 

De collectie bevat vrijstaande beelden van o.a. insecten, flora, reptielen, vissen, amfibieën, schelpen en vogeleieren. Klik hier voor een overzicht van alle beelden.

more >>